Palveluksessanne

Matkailu on kylämme sydän!

Kylätoimintaa jo yli 40-vuotta

Vuonislahden Kyläseura

 Kylätapahtumien koordinoija ja organisoinnin peruspilari.

Jäiden tultua tohinaa jäällä, talviyönä seikkaillaan kuutamolla, keväthangilla Pielisen hiihto, retkiluistelua Kolille, Vappuna Simpauttajan lakitus, kesäkuussa kesänavajaiset, juhannuksena juhannuskokko, kesän mittaan kesätori, kulkijoille kylän polut, Pielinen Soi Paaterissa, lastentori Rekiniemessä, teatterivierailut Vuonis-Kukkuteatterissa, Kukkumäellä muikkumarkkinat, lokakuussa Uutispuuro, joulukuussa Joulutori, uunna vuonna Ilotulet.

Ota yhteyttä...

 Vuonislahden seurojentalo

Seurojentaloa vuokrataan erilaisiin juhlatapahtumiin, messuihin, seminaareihin, kursseihin jne. ympäri vuoden. Talvikautena talossa toimii kudontakerho, siellä on myös mahdollisuus kuntosalitoimintoihin ja biljardin peluuseen. Samalla tontilla sijaitsee myös tanssilava.

Varaukset: 0400370551 tai 0405395792. Vuonislahden Urheilijat

Vuonislahden Tanssilava

 Tanssilavaa vuokrataan kesäaikana lavatansseihin ja muihinkin erilaisiin tapahtumiin. Se sijaitsee samalla tontilla seurojentalon kanssa, joten niitä voi myöskin varata yhtäaikaisesti tapahtumiin.

Varaukset: 0400370551 tai 0405395792. Vuonislahden Urheilijat

Hotelli Pielinen

Hotelli ja Hostelli Pielinen tarjoaa rauhallista majoitusta Pielisen rannalla. Meiltä voit varata viihtyisiä hotellihuoneita sekä edullisempaa majoitusta retkeilymajasta. Sauna, uima-allas ja toimintaa lapsille sekä aikuisille. 

Hotellissa on ravintolapalvelut sekä veneiden ja kajakkien vuokrausta. Tilojamme voi vuokrata erilaisiin juhlatapahtumiin, leirikeskukseksi jne.

Läpikäytäväntie 54, 81590 Vuonislahti                                          Puh. +358 451 467 600                                                  mail@pielinen.eu, www.pielinen.eu

Kestikievari Herranniemi

Tule Pielisen rannalle nauttimaan perinteikkään kievarin vieraanvaraisuudesta! Huone-, mökki- ja huoneistomajoitusta, sekä tilausravintolapalvelut ympäri vuoden upeassa rantamiljöössä. Kesäkahvila A-oikeuksin: hirsitupa ja tilava terassi. Erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin. Rantasaunat ja savusauna, infrapunahoitosauna ja kylpypalju. Maisemaikkunallinen rantapaviljonki, polkupyöriä, soutuvene ja kanootteja.

www.herranniemi.com

SF-Caravan Pielisen Karjala Ry - Rekiniemi

Rekiniemi on vuoden 2018 Suomen parhaaksi valittu caravan-alue. Alue tunnetaan erityisestä rauhallisuudestaan, hienoista kalastus - ja kalakäsittelymahdollisuuksistaan. sekä esteettömyydestään. Rekiniemi on Caravan Huiput-alue.

www.pielisenkarjala.fi

Vuonislahden Hanhiniemen loma-asunnot

Reino Kuivalainen
Lomamökkivuokraus, yritystilaisuudet, kokoukset ja ohjelmapalvelut, Raapiontie 36, 81590 Vuonislahti
p. 0400 170 255
reino.kuivalainen@vunas.inet.fi
• Kanervankukka ja Luhtalemmikki
• Raapion Mateli 

Vuonislahden kalastuskunta - Vuonislahden yhteisen kalaveden osakaskunta

Muistathan ostaa kalastusluvan, lue lisää tästä...

Wanhan Koulun Puoti

Wanhan Koulun Puoti sijaitsee vanhassa koulurakennuksessa kylän keskellä. Koulun historia yltää 1800 -luvun lopulle saakka. Vanhassa liikuntasalissa pääset nyt nauttimaan ystävällisestä palvelusta sekä herkullisista pizzoista puodin kahvilassa, jossa on myös anniskeluoikeudet. Puodista voit ostaa paikallisia käsitöitä, sisustustuotteita, koruja sekä ekotuotteita. Voit tehdä löytöjä myös puodin antikvariaatista ja ostaa elintarvikkeita. Lisäksi voit majoittua viihtyisässä huoneistossa.

www.wanhankoulunpuoti.fi

Ympäristö Vunas Ay

• Kylämatkailutoiminnot ja ohjelmapalvelut

Reino Kuivalainen
p. 0400 170 255
reino.kuivalainen@vunas.inet.fi
Raapiontie 36 81590 Vuonislahti